Kim Feenstra wil aantrekkelijk blijven voor vriend

Kim Feenstra denkt dat ze prima kan omgaan met ouder worden, maar ze vindt het wel belangrijk dat ze er goed uitblijft zien. "Ik wil aantrekkelijk blijven voor mijn man."

"Zodat hij kan denken: verdorie, die ziet er nog steeds goed uit! Soms zie ik stelletjes lopen en vraag ik mij af: wat is er met jullie gebeurd? Kijken jullie niet meer naar elkaar? Dat vind ik jammer. Je moet moeite voor elkaar blijven doen", aldus de 31-jarige Feenstra in gesprek met Grazia.

Volgens het model "draait het allemaal om acceptatie". "Ik ben nu op een leeftijd waarop ik mezelf meer embrace. Maar ik denk wel dat ik er altijd voor zal blijven zorgen dat ik er goed uitzie."

Voor Feenstra is haar lichaam "haar tempel". "Ik probeer er zuinig op te zijn, maar ben ook een echte levensgenieter. De ene week kan ik helemaal losgaan, veel eten en drinken en de andere week kan ik weer heel streng zijn voor mezelf. Zo houd ik balans en blijft het leuk."

Een zogenaamde 'fitgirl' zal het model nooit worden. "Ik vind het mooi als je lijnen en vormen ziet in een lichaam, maar een vrouw moet wel een vrouw blijven. (...) Ze moet zacht zijn. Ik zie haar liever met een klein buikje dan met een superafgetraind lijf."

 

 

Lees meer over:
Tip de redactie