Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen. Met daarin deze week: de trouwjapon van Tooske nú al bekend is, het Dries Roelvink alwéér niet gelukt is, paPaul wellicht alleen achter blijft met zijn kids, het huis van tv-klusser Nico op instorten staat en hoera: Hennie weer een (t)huisman is. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Dit wordt 'm (of niet)

'Exclusief in Story: Tooske's ideale bruidsjurk' kopt het blad op de cover. De nagalm van de woorden van Bastiaan Ragas' aanzoek zijn nog niet verstomd, of de bladen hebben het al over 'DE' jurk. Wat zal het bruidje aantrekken? Met gemak wordt een dubbele pagina gevuld met leuke plaatjes van gezellige bruiden. Voor welke ontwerper zal Tooske kiezen, voor Frans Molenaar, Edgar Vos of Monique Collignon? Of reist ze net als de prinsessen af naar topcouturiers in het buitenland? Wordt het een spectaculaire japon, zoals Mabels 'strikkenjurk' van Viktor en Rolf? In elk geval gaat de redactie er van uit dat Tooske in het wit zal trouwen, want dat is zo lekker romantisch. Als voorproefje monteerden ze Tooske's hoofd boven een moderne bruidsjurk met blote schouders en het moet gezegd: het is een goede keus. Maar of het zoiets wordt, is maar de vraag. Want als je zo snel na je scheiding alweer opnieuw trouwt, wil je misschien helemaal geen witte jurk meer.

Alweer mislukt

Hij is altijd een beetje sneu, de zanger Dries Roelvink. Hij gaat al járen mee in het circuit, maar hij is nog nooit doorgebroken. Toch blijft hij in zichzelf geloven, ook al wordt hij keer op keer teleurgesteld. Dolgelukkig was hij dat hij bij Jensen op tv mocht, maar daar fungeerde hij alleen als pispaaltje. En ook nu weer. In Party staat dat Dries was gevraagd om een real-life soap over zijn leven te laten maken. Daar had hij natuurlijk onmiddellijk 'ja' op gezegd, in de hoop op een beetje meer bekendheid. Maar helaas was Jantje Smit ook gevraagd, en toen het Volendamse tieneridool ook toehapte, ging de klus aan Dries voorbij. Hij pruttelt nog dat zijn vrouw het niet zag zitten, al die camera's, maar aan alles kun je merken dat hij baalt. Alwéér niet gelukt. Wel kreeg hij een prijsje omdat hij het afgelopen jaar zo vaak op de buis was geweest. Maar hij moest toegeven dat dat vooral kwam omdat hij door honderd jaar in het vak zó veel mensen kent, dat er wel eens wat te regelen valt. Anyway: de soap van Jantje wordt vanaf eind maart uitgezonden.

PaPaul's relatiedip

Hij is flink afgevallen en voelt zich een ware Adonis. Paul de Leeuw heeft er het afgelopen jaar alles aan gedaan om af te vallen, gezond te eten en veel te sporten. Het resultaat: hij is weer op het gewicht van 20 jaar geleden. Een hele prestatie, maar thuis mag het niet baten, zo blijkt uit de Privé. Die beweert namelijk dat PaPaul in zware relatieproblemen verkeert. Volgens een 'vriend van de tv ster' rommelt het en weet hij niet of het nog goed komt. De problemen tussen Paul en Stephan zouden komen door het werk van Paul. Die is altijd bezig, is het niet aan een tv-programma dan is het wel met zijn bedrijf. Een druk baasje. Stephen is veel rustiger en zorgt onder andere een dag per week voor de twee geadopteerde kindertjes. En ja, daar ontstaat het patroon dat in zo veel gezinnen te herkennen valt. De vader werkt hard en maakt lange dagen om geld te verdienen en de moeder klaagt dat de man er nooit is en geen tijd heeft voor zijn gezin. Zo gaat het blijkbaar ook bij Paul en Stephen thuis. Het grote verschil is dat als ze scheiden, niet 'moeder' Stephen maar vader Paul de kinderen 'krijgt'. Om geen problemen met zijn homo-zijn te krijgen in Amerika heeft hij de kinderen in zijn eentje geadopteerd en niet samen met Stephen. Maar Privé hoopt dat het niet zo ver komt en dat ze zullen vechten voor hun geluk. (Overigens vertelde Paul de Leeuw tegenover discjockey Edwin Evers deze week dat er helemaal niks mis is met hun relatie, en dat het artikel van de Privé nergens op is gebaseerd.)

Hennie is weer (T)huisman

Hoera: Hennie is weer thuis. De presentator doet zijn naam eer aan en is weer een echte Huisman geworden. Hennie stortte in nadat hij teveel hooi op zijn vork had genomen. Hij maakte programma's voor tv, was voor een toneelstuk gevraagd en voor Azië organiseerde hij een (geslaagd) benefietconcert. En vlak daarna ging hij tegen de vlakte. In het ziekenhuis bleek er niets aan het handje: gewoon oververmoeid en een ontsteking aan zijn bijholtes. De laatste jaren was Hennie in een zuurpruim veranderd die klaagde dat hij geen leuk werk meer had. En nét nu hij weer aan de bak was (hij had zich voor zijn comeback zelfs een vlot kapsel laten aanmeten en was flink afgevallen), gaat het helemaal mis met die arme man. Hoe dan ook: Hennie wilde weer in de publiciteit staan en dat is hem in elke geval gelukt. Want in alle bladen staat wel een stukje over hem waarin hij ons met zijn gelifte ogen kranig aankijkt en zegt dóór te willen gaan.

Klusdrama

Het zit tv-klusser Nico niet mee. Eerst wordt hij beschuldigd van billenknijperij en als hij dan besluit te vluchten naar zijn villa in Spanje, blijkt het daar een bouwval. Nico kocht een stuk grond in Spanje om er een droomvilla te laten bouwen à E 380.000. Nee, dat zou de beroepsklusser niet zelf gaan doen, zoals hij dat op tv altijd zo soepeltjes laat zien. Zijn makelaar wist een betrouwbaar aannemersbedrijf voor hem. Maar dat viel tegen. Privé toont foto's van een regelrechte bouwramp. Het gloednieuwe huis vertoont nu al overal scheuren, is zonder fundering gebouwd, er is nog geen elektriciteit enzovoort enzovoort. Het blijkt dat de louche aannemer geen vergunningen heeft aangevraagd, het aanbetaalde geld voor de luxe keuken is 'verdwenen', de oplevering had al láng plaats moeten vinden en zo volgt ramp op ramp. Had hij het nou maar zelf aangepakt….Maar het gerucht gaat dat Nico helemaal niet kán klussen en dat een klusteam dit altijd voor hem doet. Hij hoefde op tv alleen maar te doen alsof. Aan Privé wil Nico geen commentaar geven, omdat hij rust wil. Maar dat zal hij voorlopig niet in Spanje kunnen vinden.