Giel Beelen geraakt door opmerkingen op sociale media

Giel Beelen (39) heeft te kennen gegeven dat hij op dit moment moeite heeft met zijn status als bekende Nederlander en de meningen over hem die op sociale media worden geventileerd. 

"Ik ben altijd wel eerlijk en rauw in het leven en dus ook op sociale media. Ik ben al een tijdje in de media game en dat zorgt ervoor dat het maar allemaal gewoon zou moeten zijn. Maar herkend worden en iedereen die natuurlijk een mening heeft is niet normaal", schrijft Beelen op Instagram

Volgens Beelen kan de aandacht ervoor zorgen dat iemand 'schichtig als Bambi' wordt.

"Maar ja ik ben die stoere guy die zelf voor de show ook verbale klappen uitdeelt. Dus niet zeiken Beelen ofzo. En nu dus eerlijk... Gelukkig ben ik geen olifant en raken veel van die commentaren mij."

Hart volgen

Beelen besluit zijn openhartige relaas door te zeggen dat hij "ook maar een gewoon jongetje is" dat 'zo goed mogelijk zijn hart probeert te volgen en het soms moeilijk vindt om lief voor zichzelf te zijn'. 

Welke opmerkingen op sociale media hem tot deze toelichting hebben aangezet wordt niet door de radio dj duidelijk gemaakt.

Beelen maakte voor radiozender 3FM twaalf jaar lang het ochtendprogramma GIEL. Op dit moment is hij vrijdag-, zaterdag-  en zondagavond op dezelfde zender met het programma On Stage te horen.

Lees meer over:
Tip de redactie