AMSTERDAM - Wat moet het toch af en toe heerlijk zijn om je geld te kunnen laten rollen en door het lint te gaan. Tv-kok Jamie Oliver (The Naked Chef), nog geen 30 jaar, gaf zonder blikken of blozen meer dan 60.000 Euro uit aan een paar afgetrapte voetbalschoenen. Oké, ze waren van David Beckham en het geld was voor het goede doel, maar toch.
Jamie Oliver

TV-kok Jamie Oliver was de held van het feest van de Beckhams, waar hij meer dan € 63.500,- neertelde in een liefdadigheidsveiling, lezen we op de site van Beau Monde. De Pukka chef, die in gezelschap was van zijn vrouw Jools en hun 2 maanden oude dochtertje Poppy, raakte verwikkelde in een verhitte strijd met zanger Mick Hucknall om een paar gesigneerde oude voetbalschoenen van de heer des huizes, David Beckham.

Toen David een megawinst rook, kwam hij tussen beide en bood nog een extra paar dat wegging voor de prijs van € 46.000,-. Alsof dat nog niet genoeg was, bood Jamie, die naast het smijten met eten nu ook het smijten met geld lijkt te hebben ontdekt, € 22.100,- voor twee kaartjes voor een wedstrijd van Engeland tijdens de Wereldkampioenschappen.

De Beckham's soirée was een doorslaand succes en haalde liefst € 3.16740,- op voor het goede doel.