Marion Cotillard zegt verbijsterd te zijn geweest toen ze hoorde over de berichten dat zij de oorzaak zou zijn van de breuk tussen Brad Pitt en Angelina Jolie.

Pitt en Cotillard waren elkaars tegenspeler in de spionagefilm Allied, toen gesproken werd over een vermeende liefdesrelatie tussen de twee acteurs. "Het was heel pijnlijk voor mij, mijn gezin en natuurlijk Brad Pitt en Angelina Jolie", zegt Cotillard zaterdag in het AD.

De 41-jarige actrice was verbaasd maar nam de speculaties in eerste instantie niet zo serieus. "Eerst lachten wij thuis om de bewering, die nergens op sloeg. Ik vond het erger voor Brad en Angelina, want het uiteenvallen van een huwelijk is al pijnlijk genoeg zonder de bemoeienis van de media."

Toen de geruchtenstroom niet overwaaide, reageerde Cotillard in een Instagrampost. "Ten eerste, flink wat jaren geleden heb ik de man van mijn leven ontmoet", schreef ze over Guillaume Canet, met wie ze onlangs een tweede kind kreeg. "Hij is mijn liefde, mijn beste vriend, de enige die ik nodig heb."

Onzin

Cottilard zegt daarnaast dat ze al jaren niet meer volgt wat er over haar in de media geschreven wordt. "Er is in het verleden te veel onzin over mij gepubliceerd. Ik vind het beter voor mijn gezondheid en gemoedsgesteldheid om niets meer over mijn privéleven in de media te lezen."