Vriendin Thomas Dekker vreest niet voor rokkenjagerij

De relatie van Thomas Dekker en Nathalie Marciano is gebaseerd op eerlijkheid. De ex-wielrenner gaf toe in het verleden vaak te zijn vreemdgegaan, maar de Amerikaanse is niet bang dat hij in zijn oude gedrag vervalt. 

De Amerikaanse Marciano weet dat haar vriend met veel vrouwen het bed heeft gedeeld, maar heeft vertrouwen in de relatie. "Hij heeft me vanaf het begin alles verteld", vertelt de 50-jarige kunstadviseur in het RTL-programma Van der Vorst ziet sterren.

Marciano heeft het boek gelezen van Dekker, waarin hij schrijft over de talloze vrouwen die hij heeft bemind. "Zwart op wit was het nogal indrukwekkend", vertelt de Amerikaanse die op het karakter van de Noord-Hollander viel. "Hij heeft een grote persoonlijkheid. Hij is heel leuk en heeft veel charisme. Hij weet wat hij moet zeggen en houdt van vrouwen."

Naar eigen zeggen heeft de oud-sporter "honderden vrouwen" gehad. "Er kunnen altijd dingen gebeuren", zegt hij over zijn relatie. Hij voelt zich niet de 'toyboy' van zijn achttien jaar oudere vriendin. "Ik kan best begrijpen dat mensen dat zeggen, maar qua liefde en gevoel is dat niet zo."

"Ik hoop dat we nog heel lang bij elkaar zijn", zegt Marciano in het programma. Dekker denkt daar anders over. De 32-jarige ex-wielrenner zegt graag kinderen te willen. "En dat zal dan niet met Natalie zijn." De Amerikaanse heeft al drie volwassen kinderen. "Hij is daar altijd open over geweest."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie