Ozzy en Sharon Osbourne hernieuwen huwelijksgeloften

Ozzy en Sharon Osbourne hebben hun huwelijkgeloften hernieuwd. Tijdens een ceremonie in Las Vegas beloofden de rocker en zijn vrouw elkaar opnieuw eeuwige trouw.

“Voor mij was dit onze echte trouwdag”, vertelt Ozzy aan Hello! "Dit is de dag die ik me herinner. Sharon en ik hebben zo veel meegemaakt, dit voelt echt als een nieuw begin."

De Black Sabbath-rocker is al 34 jaar getrouwd met Sharon, maar vorig jaar wankelde het huwelijk. De twee gingen tijdelijk uit elkaar nadat duidelijk was geworden dat Ozzy een affaire had met zijn kapster. Eind vorig jaar zeiden de twee al opnieuw te willen trouwen.

"Ik heb een enorme fout gemaakt", blikt Ozzy terug op zijn overspel. "Zonder Sharon ben ik niets. Ik hou van haar. Ik kan echt zeggen dat ik van niemand anders heb gehouden dan van mijn vrouw."

Ook voor Sharon betekenen de hernieuwde trouwgeloften een nieuwe start. "Het was moeilijk hem weer te vertrouwen, maar ik kan me een leven zonder Ozzy niet voorstellen. De ceremonie was prachtig. We zijn opnieuw verliefd geworden op elkaar."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie