AMSTERDAM - Arme Wynona Ryder. Zo'n beetje alles zit haar tegen. Ten eerste loopt haar filmcarriere al een tijdje niet zo best. Ten tweede werd ze betrapt tijdens winkeldiefstal uit een groot warenhuis. En net nu ze voor de rechter moet verschijnen, raakt ze gewond door de samengedromde pers.

Hopelijk is het voor Wynona 'drie keer is scheepsrecht' en zal de rechter haar òf vrijspreken òf een vonnis zonder strafoplegging vorderen. Maar een pijnlijke arm houdt ze aan het proces in ieder geval over. De pers smult al weken van de winkeldiefstal (kleding ter waarde van 4800 dollar) van Wynona en volgt het proces dan ook op de voet. Enige dagen geleden zou de rechter eindelijk uitspraak doen en een einde maken aan alle geruchten.

De pers was zó massaal samengedromd, dat verdachte Wynona zich met moeite een weg door de drukte heen kon banen. Ze stootte haar arm flink aan een camera en klaagde over pijn. Zó erg zelfs, dat het proces stopgezet moest worden. Dus nou weten we alweer niet of ze schuldig wordt bevonden of niet. Als het erg tegenzit, kan Wynona een maximale straf krijgen van drie jaar en acht maanden. Wordt vervolgd…