Acteur Chris Pratt en zijn vrouw actrice Anna Faris zijn zeer competitief wanneer ze hun vierjarige zoontje Jack voor het slapen een verhaaltje voorlezen. "Tijdens het voorlezen van Jack zijn Anna en ik een soort concurrenten van elkaar. Ik lees de linkerpagina en mijn vrouw de rechter."

Aldus de 37-jarige Pratt in The Ellen DeGeneres Show.

"Ik geef de karakters in het verhaal vaak een accentje en dan begint mijn vrouw er een toneelstukje van te maken. Vervolgens grapt de een: "Ik roep mijn make-up team erbij", waarop de ander zegt: "Ik pak mijn kostuums".

"Voordat we het doorhebben gaan we met z'n tweeën helemaal op in het verhaal en valt het ons niet op dat Jack helemaal geen aandacht meer voor ons heeft", biecht Pratt op. 

Pratt is net klaar met de wereldwijde promotietournee voor Guardians of the Galaxy vol. 2, waarbij de acteur door zijn vrouw overal werd gevolgd. "Het leuke aan Anna is dat ze dol is op cultuur. Wanneer we in onbekende steden zijn neemt ze mij overal mee naar toe, waardoor ik veel meer zie dan wanneer ik alleen zou zijn."

Ook Pratt en Faris hun zoon ging mee op reis. "Hij is al in veel delen van de wereld geweest en dat is zo anders dan mijn eigen opvoeding was. Jack wordt nu al blootgesteld aan veel verschillende culturen en verschillende mensen."
 

Chris Pratt en vrouw maken wedstrijdje van voorlezen
Chris Pratt en vrouw maken wedstrijdje van voorlezen