Roddeloverzicht: Halina is verliefd en Olcay en Irene praten over seks

Halina Reijn is verliefd, Touriya Haoud "verraadt" opnieuw Sylvie Meis, Anouk twijfelt over nog een huwelijk en Irene van de Laar en Olcay Gulsen praten over seksuele voorkeuren. Een overzicht van de entertainmentwereld afgelopen week.

Als Bekende Nederlander is het niet makkelijk om dingen geheim te houden: in je zwembad kun je niet liggen zonder paparazzi om de hoek en een interview kun je niet geven zonder dat er op slinkse manier naar je privéleven wordt gevraagd.

Een manier om daarmee om te gaan is gewoon zelf alles maar vertellen in een column, een boek of op sociale media. Halina Reijn schreef tot voor kort wekelijks hele verhalen voor een krant over de dingen waar zij tegenaan loopt en met beste vriendin Carice van Houten schreef ze een boek waarin ze over van alles vertelde.

Omdat we toen blijkbaar nog niet voldoende wisten over Halina, werd er ook nog een documentaire gemaakt over haar onvervulde kinderwens. In interviews was ze altijd even eerlijk en open over het gemis van het moederschap en hoe moeilijk het is om iemand te vinden die helemaal bij je past.

De verhalen zullen veel vrouwen van dezelfde leeftijd (Halina is 41) een gevoel van herkenning hebben opgeleverd, maar Halina leverde het vooral op dat ze op een gegeven moment altijd maar moest komen opdagen als het over kinderloosheid ging. Dat dat een mens te veel kan worden is logisch en dus koos Halina er voor op een gegeven moment maar niet meer aan te schuiven.

"Nu denk ik: ik ben vooral actrice, dus kunnen we ons daar weer op focussen? Ik heb het zelf goed kunnen verwerken. Niet dat ik nu uitsluit dat ik me ooit nog ga voortplanten. Maar ik ben tot de conclusie gekomen dat ik niet in mijn eentje een kind wil en ook niet ten koste van alles", zei ze daar over.

De verhalen maakten ook dat iedereen Halina het beste gunde: iemand die zo openhartig en eerlijk was, hoe kon die nou nog vrijgezel zijn? Maandag kwam daar het verlossende woord: Halina is niet langer vrijgezel! Daniël de Ridder, oud-voetballer en ex van Tatum Dagelet, is de man die de actrice nu gelukkig maakt.

Bij een foto van een slapende Daniël met knuffel plaatste Halina de veelzeggende tekst "mijn lief". Helemaal een verrassing is de relatie niet: een jaar geleden gingen de geruchten al eens, toen ze met hetzelfde vliegtuig naar Italië trokken. Omdat er vervolgens door geen van beiden echt op gereageerd werd, stierven die roddels een stille dood.

Verdere uitleg over hun huidige relatie geven de twee momenteel ook niet, dus het kan nog altijd dat Halina niet Daniël maar het beertje bedoelde met haar woorden. Maar dat zal wel niet.

Verraad

Een beste vriendin hebben, is fantastisch: je deelt lief en leed, je bent er altijd voor elkaar en je hebt iemand om leuke dingen mee te doen. Als die vriendschap verwatert is dat naar, maar als die vriendschap verandert in een vijandschap is dat verschrikkelijk: de enige persoon op aarde die alles van je weet, is ineens tegen je.

Sylvie Meis heeft in haar leven ongetwijfeld aardig wat vijanden gemaakt. De presentatrice is populair, mooi en succesvol en dan wil het nu eenmaal nog wel eens gebeuren dat mensen jaloers worden en de boel uit de hand loopt.

Dat het écht fout kan gaan ontdekte ze natuurlijk met hartsvriendin Sabia Boulahrouz, die lange tijd haar bff leek te steunen tijdens haar scheiding van Rafael van der Vaart, maar er uiteindelijk zelf met de voetballer vandoor ging. Die ruzie werd zo breed uitgemeten in de media, dat we een andere belangrijke ruzie met een voormalig beste vriendin van Sylvie bijna zouden vergeten: de ruzie met Touriya Haoud.

Touriya speelde ooit eens in Nederlandse films en soaps, maar vertrok naar Amerika en werd een beetje vergeten. Zij en Sylvie bleven echter vriendinnen door dik en dun, tot het noodlot toesloeg en ook Touriya tot vijand werd benoemd.

2014 betichtte Sylvie Touriya er van dat zij degene was die al haar persoonlijke geheimen aan de media lekte. Touriya was verdrietig en woedend, want zoiets zou zij nooit durven. In 2016 zei ze echter de strijdbijl te willen begraven: "Als ik Sylvie morgen zou tegenkomen, dan zou ik gewoon met haar gaan praten. De boosheid en bitterheid is verdwenen."

Een jaar later lijkt het allemaal toch anders te zitten: als we verschillende bladen moeten geloven, koestert Touriya nog altijd wrok en zou om die reden het hebben aangelegd met de ex van Sylvie, Guillaume Zarka. De twee zouden inmiddels smoorverliefd zijn en pikant detail: aan elkaar zijn voorgesteld door Sabia.

Volgens Touriya is er helemaal geen sprake van een wraakactie. Hoe kan dat, als ze niet eens wist wie Guillaume was? "We werden aan elkaar voorgesteld en toen kreeg ik het idee dat ik hem eerder al gezien had. Maar ik kom zoveel mensen tegen, dus ik dacht dat ik hem tijdens de Paris Fashion Week gezien heb."

Van een relatie wil Touriya nog niet spreken, maar een leuke tijd heeft ze zeker met Guillaume gehad. Binnenkort vertrekt ze naar Los Angeles om te kijken of er meer in zit.

Nog een jawoord?

Een bruiloft wordt wel eens het mooiste moment van een menselijk leven genoemd. Iedereen chique, overal bloemen, romantische woorden, gouden ringen: wie wil dat nou niet? Maar feit blijft dat in Nederland 1 op de drie huwelijken eindigen in een scheiding. Dus kunnen we dan nog spreken van het mooiste moment?

Anouk zou die mooiste dag dan al eens hebben meegemaakt, twee keer zelfs, toen ze haar jawoord jaren geleden aan Edwin Jansen gaf en later aan Remon Stotijn. Allebei die huwelijken eindigden echter in een scheiding en Anouk is ook moeder van zes kinderen, dus voor de zangeres zullen de bruiloften al lang niet meer de mooiste momenten ooit zijn.

Nu ze smoorverliefd is op Dominique, de vader van haar jongste kind, zou je wellicht verwachten dat ze staat te trappelen om nog eens de romantische verbintenis aan te gaan, maar het tegendeel blijkt. "Wie weet. Ik heb nog geen plannen. Het is al een paar keer misgegaan, dus ik ben er een beetje huiverig voor."

Dat Anouk zich niet altijd aan haar woord houdt, weet ze zelf ook. Toen ze tijdens de zwangerschap van haar zesde kind werd gevraagd of er ook nog een zevende kind zou krijgen, zei ze eerst volmondig nee, om daar snel weer op terug te komen. 

"Drie weken geleden heb ik tijdens interviews geroepen dat er nooit een zevende kind komt. Vorige week was ik bij de kinderen op school toen een andere moeder me aansprak: 'Maak je maar geen zorgen hoor, ik was 43 bij mijn laatste en dat verliep prima', zei ze. En ineens flitste het door mijn hoofd: het kan dus nog. Ik moest lachen toen ik mezelf op die gedachte betrapte, maar sindsdien spookt het wel door mijn hoofd. Gewoon weten dat het kan."

Helemaal af zien van een derde bruiloft doet Anouk dus ook niet, want ze is erg dol op haar bijna twintig jaar jongere geliefde. "Als hij na vijf jaar nog steeds denkt dat ik de vrouw van zijn dromen ben, wie weet. Dan heb je alles wel gezien, ook alles wat niet zo leuk is."

Sekspraatjes

Waar sommige mensen de grootste moeite hebben met al praten over zwemkleding, zijn er ook mensen die er geen enkel probleen mee hebben om op een vol terras te praten over de hete nachten die ze nu weer beleefd hebben. 

Die verschillen zijn er ook bij BN'ers: de een wil niets kwijt over zijn of haar seksleven, de ander is openhartiger dan we soms zouden willen. Irene van de Laar blijkt een bekende Nederlander uit de laatste categorie: deze week vertelde ze dat ze liever een jonge man dan een oudere in bed heeft.

"Ik zat laatst ergens aan de bar toen een jongen me vroeg of ik eens met hem wilde afspreken. (..) We gingen appen en hij wilde me graag weer zien. Hij zat bij me op de bank en ik had net een biertje voor hem neergezet. Hij bleek 22 te zijn. Ik schrok me een ongeluk! Hij vroeg of hij mocht blijven en ik zei: 'What the heck, blijf ook maar.' Hij was wel aantrekkelijk. En ja, uiteindelijk hebben we regelmatig samen de zon zien opkomen."

Zo'n jongen zou Irene, die zelf 48 is, nooit aan haar moeder voorstellen, maar voor een of twee wilde nachten is er niets mis mee. "Doorgaans vind ik de dynamiek van de iets jongere man prettiger. Die is avontuurlijker en spannender in bed. Een man van mijn leeftijd heeft meer ervaring, maar is ook sneller uitgeput. Jongere mannen hebben meer energie. Ik vind ze aantrekkelijker in alle opzichten."

Andersom kan ook nog: heel openhartig zijn over dat je liever géén seks hebt: Olcay Gulsen deed dat deze week ook in Beau Monde. "Ik ben een kei geworden in doen alsof ik slaap, haha. Als we het eenmaal doen denk ik wel: waarom zag ik hier nou zo tegenop? Maar ik ben ervan overtuigd dat veel vrouwen stiekem denken: van mij hoeft het echt niet twee keer per week."

Bij Olcay is het niet dat ze echt geen seks wil, maar vooral dat ze het allemaal meer van hetzelfde vindt. "Als ik een vrije dag heb en Frans zou me meenemen naar een strand en we doen het daar dan ergens in de bosjes.. Kijk, dat klinkt spannend. Ik heb gewoon een hekel aan alles wat burgerlijk is."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie