Anouk twijfelt over huwelijk met vriend Dominique

Anouk weet niet of ze ooit wil trouwen met haar vriend Dominique Schemmekes. "Wie weet. Ik heb nog geen plannen. Het is al een paar keer misgegaan, dus ik ben er een beetje huiverig voor."

Anouk trouwde twee keer eerder: de eerste keer met haar toenmalige manager Edwin Jansen en de tweede keer met Remon Stotijn, met wie ze drie kinderen kreeg.

Haar huidige vriend, met wie ze dochter Jelizah Rose kreeg, heeft volgens de zangeres wel trouwplannen. "Misschien over een paar jaar", zei ze in De Wereld Draait Door. "Als hij na vijf jaar nog steeds denkt dat ik de vrouw van zijn dromen ben, wie weet. Dan heb je alles wel gezien, ook alles wat niet zo leuk is."

Anouk, die later deze maand drie concerten geeft in de Ziggo Dome, heeft in totaal zes kinderen. Haar muziek wordt thuis maar weinig gedraaid. "Er moet toch wel een flinke beat onder."

Hoewel de zangeres momenteel aan een Nederlandstalig album werkt, zingt ze in de Ziggo Dome voornamelijk in het Engels. Verder zegt Anouk nog steeds nerveus te zijn voor grote optredens. "Ik lig de dag zelf in de foetushouding in bed tot ik naar de slachtbank word gebracht."

Lees meer over:
Tip de redactie