Johnny Kraaijkamp wil niet op televisie op zoek naar liefde

Johnny Kraaijkamp is een tijd geleden benaderd voor deelname aan een datingprogramma voor oudere bekende Nederlanders, maar de acteur wil niet op televisie zoeken naar de liefde. 

"Ten eerste wil ik niet voor heel Nederland op vrouwenjacht, en ten tweede val ik op veel jongere vrouwen", aldus de 63-jarige Kraaijkamp in gesprek met Story. Hij merkt daarbij op dat hij steeds meer op zijn vader gaat lijken, die ook relaties had met jongere vrouwen.

Mocht hij dan verliefd worden, weet de acteur eigenlijk al zeker dat het geen lange relatie zal worden. "Ik ben er inmiddels wel achter dat ik niet in de wieg ben gelegd voor een langere relatie. De meeste mannen worden milder naarmate ze ouder worden, maar ik niet."

Vrouwen moeten Kraaijkamp "met een korreltje zout" nemen. "Misschien wordt het tijd dat ik echt verliefd word. Maar dan nog is samenwonen niets voor mij."

Bang om alleen oud te worden is Kraaijkamp niet. "Ik zie het wel voor me: een charmante nachtzuster als ik een jaar of 75 ben. Met de nadruk op nácht."

Lees meer over:
Tip de redactie