Voormalig chef beticht Sean 'Diddy' Combs van seksuele intimidatie

Rapper Sean 'Diddy' Combs wordt door zijn voormalig chef aangeklaagd wegens seksuele intimidatie. De kok werd ontslagen omdat ze spullen zou hebben gestolen, maar zij meent nu dat het verhaal heel anders in elkaar zit.

Cindy Rueda werkte als persoonlijke chef voor de rapper en zakenman in 2015. In die tijd maakte ze werkdagen die begonnen om 9.00 uur 's ochtends en 's avonds pas eindigden, schrijft The Hollywood Reporter op basis van rechtbankpapieren.

Rueda klaagt Combs onder andere aan voor seksuele intimidatie, weigeren overuren te betalen en het veroorzaken van emotionele stress. Toen Rueda probeerde de zaken bij Combs aan te kaarten terwijl ze nog in dienst was, werd ze volgens de rechtbankpapieren beschuldigd van diefstal en uiteindeijk ontslagen.

Combs zou zijn persoonlijke chef meerdere keren hebben gevraagd eten te serveren terwijl hij naakt in bed lag. Vrienden van de rapper zouden Rueda daarnaast opdracht hebben gegeven naar hun geslachtsdelen te kijken en er haar mening over te geven.

De woordvoerder van Combs heeft niet willen reageren op de zaak.

Lees meer over:
Tip de redactie