Irene van de Laar heeft seksuele voorkeur voor jongere mannen

Irene van de Laar heeft als het aankomt op de liefde een voorkeur voor jongere mannen. "Het liefst onder de 48, maar 25 vind ik echt te jong. Om een relatie mee te hebben althans, haha", zegt de presentatrice in Beau Monde​.

Toch zegt ze dat het wel haar ego streelt als jonge mannen interesse voor haar tonen. "Maar een jongen van 25 ga ik heus niet aan mijn moeder voorstellen. Bovendien heb ik met zo'n jongen nóg een kind op te voeden. Of is dat heel hard?"

Van de Laar (48) zegt dat ze recentelijk met een jongen had afgesproken en pas later achter zijn leeftijd kwam. "Ik zat laatst ergens aan de bar toen een jongen me vroeg of ik eens met hem wilde afspreken. (..) We gingen appen en hij wilde me graag weer zien. Hij zat bij me op de bank en ik had net een biertje voor hem neergezet. Hij bleek 22 te zijn. Ik schrok me een ongeluk!"

"Hij vroeg of hij mocht blijven en ik zei: 'What the heck, blijf ook maar.' Hij was wel aantrekkelijk. En ja, uiteindelijk hebben we regelmatig samen de zon zien opkomen."

Afschrijven

De voormalig Miss Universe Nederland zegt dat ze niet per definitie iedere man van 48 jaar of ouder kan afschrijven. "Maar doorgaans vind ik de dynamiek van de iets jongere man prettiger. Die is avontuurlijker en spannender in bed. Een man van mijn leeftijd heeft meer ervaring, maar is ook sneller uitgeput.

"Jongere mannen hebben meer energie. Ik vind ze aantrekkelijker in alle opzichten", besluit Van de Laar.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie