AMSTERDAM - Voormalig soapster en 'Hebbedingen'-presentator Winston Post wordt in juli vader. Zijn vrouw, de voormalige zangeres van de Vengaboys, Denise van Rijswijk is 3,5 maand zwanger. Dat bevestigt een woordvoerder van het management van Post, Silvascreen. Winston vertelde woensdag aan radiozender Noordzee FM dat Denise en hij nog niet weten of het jongen of een meisje zal gaan worden. Ook hebben ze nog geen naam gekozen voor de baby.

Post, die tot voor kort als Benjamin te zien was in de televisieserie 'Goede tijden, slechte tijden', heeft naast zijn presentatiewerkzaamheden recent een cd-single opgenomen met collega-soapie Bas Muijs. De single 'Jij' wordt vrijdag uitgebracht. De opbrengst komt ten goede aan de Stichting KiKa, die fondsen werft voor de zeven kinderkankercentra in Nederland. Muijs werd in december uitgeroepen tot 'beste soapacteur van 2004' voor zijn rol als Stefano Sanders in de soapserie.

Van Rijswijk reisde vier jaar de wereld rond met de Vengaboys en scoorde nationaal en internationaal met hits als 'We're going to Ibiza' en 'Boom boom boom'. Naast haar zangcarrière werkt ze als freelance-styliste en presentatrice. Onlangs werd Denise door de zangformatie 'Diva's of dance' met Anita Doth, Des'ray en Linda Estelle, gevraagd het drietal te komen versterken.