AMSTREDAM - Engeland is klaar met ex-minnares van David Beckham en SBS6-presentatrice Rebecca Loos. In een populariteitspoll op de website mykindaplace.com wordt de Nederlandse diplomatendochter uitgeroepen tot grootste mislukkeling van 2004. Ze kreeg het dubbele aantal stemmen ten opzichte van de nummer twee, zangeres Jennifer Lopez.

Loos kreeg van de Engelsen voornamelijk kritiek op het in Nederland nooit uitgezonden televisieprogramma 'Farm'. In deze reality-show zagen de Britten onder meer hoe Loos een varken masturbeert. Ook haar openbaringen op tv over haar relatie met voetballer David Beckham, haar lesbische escapades met tv-presentatrice Emma Basden en haar recente uitspraken over Victoria Beckham vielen niet in goede aarde. Over de vrouw van David vertelde Loos onlangs dat zij persoonlijk van haar te horen heeft gekregen dat ze driemaal onder het mes is geweest om haar borsten te laten vergroten.

In het Britse blad 'Loaded' is deze maand een erotische fotoreportage te zien waarin Loos poseert voor een portret van David Beckham. .