Drake ontkent een Amsterdamse vrouw in januari zwanger te hebben gemaakt. De vrouw claimt in verwachting te zijn van het eerste kind van de rapper.

Sophie Brussaux zou volgens TMZ twee advocaten in New York hebben ingehuurd om haar bij te staan om alimentatie los te peuteren bij de Canadese rapper.

Brussaux, die volgens de entertainmentsite een voormalig porno-actrice is, zou 3,5 maand geleden zwanger zijn geraakt. Drake was in januari in Amsterdam, voorafgaande aan zijn eerste en uitgestelde concerten van zijn The Boy Meets World Tour die begon in de Ziggo Dome.

Volgens TMZ zou de vrouw in verwachting zijn van een meisje. De vrouw bewaarde sms-berichtjes waarin de twee correspondeerden over de zwangerschap. Drake zou haar om een abortus hebben gevraagd, waarop zij antwoordt dat ze hier niet aan meewerkt.

Team Drake zegt in een reactie: ''De vrouw heeft een zeer twijfelachtige achtergrond. Ze heeft toegegeven dat ze meerdere relaties had en ze zou de Verenigde Staten niet meer in mogen. Ze is een van de vele vrouwen die beweren zwanger te zijn van hem. Als het kind echt van Drake blijkt te zijn, wat hij niet verwacht, doet hij wat het beste is voor het kind."