Wesley Sneijder en zijn vrouw Yolanthe Sneijder-Cabau openen komende zomer een loungeclub op het Spaanse eiland Ibiza. 

Dat bevestigt de voetballer dinsdag in De Telegraaf, waar hij vertelt dat de voorbereidingen voor de club de afgelopen maanden bewust stil werden gehouden.

"Ja, het is goed gelukt om alles in alle rust op te zetten. We zijn al bijna klaar. We zijn de puntjes op de i aan het zetten, werklui zijn druk bezig om de inrichting op tijd af te krijgen en het eruit te laten zien zoals we alles hebben bedacht", zegt Sneijder in de krant. "Het wordt wel erg mooi heb ik het idee, wij zijn in elk geval razend enthousiast."

Inrichting

De club komt net buiten Ibiza-Stad en moet in juni opengaan. Yolanthe Sneijder-Cabau is grotendeels verantwoordelijk voor de inrichting. 

"We hebben het altijd zo fijn hier. Ik wil op dit moment nog niet het achterste van mijn tong laten zien over alle plannen, maar ik kom er snel op terug. Dit wordt in elk geval iets wat heel erg bij ons past", aldus de voetballer.

Het stel heeft al jaren een huis op Ibiza, de woning van Sneijder-Cabau's overleden vader. Het grootste deel van het jaar zijn ze echter in Istanbul.