Rob Geus wordt weer vader. Zijn vrouw Suzanne is in verwachting, zo maakte de SBS-presentator vrijdag bekend op Instagram.

"Eindelijk mogen we het delen met iedereen. Esmee krijgt er een broertje of zusje bij", schrijft Geus. "Wij beseffen ons als geen ander, dat het heel bijzonder is dat we in blijde verwachting zijn van ons klein wondertje."

Ivf

In RTL Boulevard vertelde de presentator dat hij de afgelopen jaren meermaals twijfelde over het ivf-traject dat hij en zijn vrouw Suzanne doorliepen. "Die hormonen, dat prikken. Ja, dan zat ik dat zo eens te bekijken en dacht ik: nou, hoe ver gaan we?", zei Geus. Hij liet de keuze aan Suzanne. "En zij wilde het zo enorm graag." Geus en Suzanne moesten jaren wachten. "Het kind had al op de basisschool kunnen zitten."

Het stel is sinds juli 2015 getrouwd. Voor de presentator van Smerige Zaken en De Smaakpolitie is het zijn tweede huwelijk. In februari 2012 liep zijn relatie met zijn ex Miranda na zeven jaar op de klippen. Uit dat huwelijk werd Esmee (9) geboren. Zij vindt het "heel leuk", maar ook "spannend" grote zus te worden, aldus Geus.

Geus liet eerder dit jaar al doorschemeren dat hij en Suzanne een kinderwens hebben. "De kinderwens is er, maar je haalt kinderen niet zomaar bij de bakker", zei hij in januari.