Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen. In deze eerste week van het nieuwe jaar onder andere dat na Georgina nu Aukjes 'Harries' in de belangstelling staan, Story nú al weet dat Maxima te vroeg gaat bevallen, bikkelharde Linda de Mol zelfs haar Sander gebruikt voor een succesje, dikke Hennie Huisman God om een chocoladereep smeekte en de bladen weer vol staan met voorspellingen over trouwen en baby's maken. En over de paar 'losers' die dit allemaal niet voor elkaar krijgen. Kortom: lees mee in de eerste roddelbladen van het nieuwe jaar.

Hi Ha Harries

Wie GTST-soapie Aukje in ontklede staat in de Playboy heeft bewonderd, heeft waarschijnlijk opgemerkt dat ze niets te klagen heeft. Een mooi strak lijf, slanke benen en een goed gevulde boezem. Maar toch is de soapie niet tevreden. In een interview heeft ze laten weten haar borsten te klein te vinden. 'Ik wil net zulke tieten als mijn zus' zou ze geroepen hebben, doelend op de boezem van haar zus Idols-Marieke. De radiopresentator Ruud de Wild zag in de opmerking een aanleiding voor een programma-item. Hij heeft aangeboden om Aukjes borstvergroting te betalen. Als tegenprestatie moet ze dan het logo van zijn radiozender 538 op haar lijf laten tatoeëren. Aukje ziet de lol wel in van het voorstel, helemaal omdat ze zelf mag bepalen waar de tattoo (drie stipjes) wordt gezet. 'Dan doe ik het onder op mijn voet' giebelt ze. Er zijn natuurlijk mensen die er schande van spreken, maar Aukje heeft met deze daad wèl de publiciteit weten te halen. En dat terwijl ze na GTST uitgerangeerd was en niemand nog van haar hoorde. Net als bij Georgina zijn het dus nu haar 'Harries' die haar nu weer roem gaan brengen.

Beetje dom

Vol trots kloppen ze zichzelf op de borst. Want het was Story die als eerste wist te melden dat Maxima weer zwanger was. Blijkbaar heeft het blad een erg goede 'hofbron', want het bericht veroorzaakte heel wat oproer. Het prinselijk paar zegde zelfs een officiële ontmoeting met de pers af omdat ze zelf het nieuws nog niet naar buiten wilden brengen. Maar kort geleden was het zo ver: prinsesje Amalia mocht zogenaamd het heugelijke nieuws brengen dat ze in de zomer een broertje of zusje krijgt. Half juli wordt de nieuwe spruit verwacht. Story weet echter te melden dat deze mededeling niet waar is. De bekendmaking moet behoorlijk ruim worden gezien, want bij het Hof nemen ze het niet zo nauw met data. Het is waarschijnlijk niet de zwangerschapsdementie van Maxima die voor de verwarring zorgt, maar een heuse intrige. Maxima schijnt namelijk niet pas 3 maanden, maar al ruim 4 maanden zwanger te zijn. Door de datum wat te verschuiven, krijgt het prinselijk paar de laatste weken van de zwangerschap wat rust en liggen de bosjes niet al vol met paparazzi. Dus schrijf het vast in je agenda: de nieuwe prins of prinses komt waarschijnlijk al in de maand juni op de wereld.

Voor wat, hoort wat

Wie zaten daar zo intiem te smoezen in dat Amsterdamse hotel? Waren dat niet de overspelige schrijfster Heleen van Royen en Sander, de vaste vriend van Linda de Mol? Volgens Story zat het stel heel knusjes samen te eten en druk te praten. Zou er sprake zijn van een slippertje? Navraag leverde echter een antwoord op. Het blijkt dat Linda de Mol aan Heleen van Royen heeft gevraagd om voor haar blad te schrijven. Van Royen is niet zomaar iemand: ze schreef succesvolle boeken, maar werd nog bekender met het 'verraden' van de Amsterdamse wethouder die naar de hoeren ging en met de openlijke mededeling dat ze regelmatig vreemd gaat. Haar 'inlijven' zou natuurlijk een mooie publiciteitsstunt zijn voor het blad Linda. Heleen -zelf ook niet vies van wat media aandacht- wilde het best doen, mits ze de vriend van Linda de Mol mocht interviewen. Die schuwt normaalgesproken de publiciteit en geeft nooit interviews. Hij maakte voor Heleen echter een uitzondering (onder druk van zijn Linda?), maar nam ook een beetje wraak. Voor de foto liet hij zich zoenend met Heleen vastleggen, als straf voor Linda dat hij haar aan Heleen had uitgeleverd.

Trouwen en babies, a.u.b.!

Een nieuw jaar, dus tijd voor toekomstvoorspellingen. Privé vraagt zich af wie er in showbizzland als eersten gaan trouwen. Worden het Georgina Verbaan en Jort kelder? Ze noemen zichzelf 'de perfecte mismatch', maar zijn toch al 2 jaar samen. Een stuk korter zijn Katja Schuurman en haar Thijs Römer bij elkaar. Maar recentelijk zwijmelde Katja weg bij het idee héél oud te worden samen met haar lover. Het zou dus zomaar kunnen dat La Schuurman zich straks La Römer mag gaan noemen. En Jeroen Pauw en Daphne Bunskoek, zullend die ooit gaan trouwen? Met Manuela Kemp durfde Jeroen (44) het nooit aan, maar misschien voelt hij zich eindelijk oud en wijs genoeg om de sprong te wagen en zijn Daph (31) te huwen.

Tooske Breugem en Bastiaan Ragas zullen volgens het blad dit jaar niet naar het altaar schrijden. Tooske was net 1,5 jaar getrouwd en Bastiaan woonde samen met vriendin en kind voordat hij zich op Tooske stortte. Die twee zullen zich wel andermaal bedenken voordat ze de grote stap wagen. Net als Wendy van Dijk trouwens. Twee dagen voor haar huwelijk met Xander de Buisonjé zegde ze het hele feest af omdat hij haar bedroog. Nu is ze gelukkig met 'hunk' Chris Zegers, maar of ze nog een keer uitnodigingen durft te versturen is de vraag. Baby's komen er ook: Mariska Bauer is weer lekker zwanger, de prinsessen Marilène, Mabel en Maxima gaan alle drie 'werpen', Marco Borsato zegt juist nog één keer dat hij geen vierde kind wil en Danielle, de vrouw van smartlappenzanger Grad Damen is weer wèl zwanger. Wie dat juist niet is en spoedig zal worden, is Chantalleke Janzen. Het is weer eens uit met loverboy Johnny de Mol en volgens Weekend is het deze keer definitief. Maar dat zegt niks, want dat was het vorige keer ook al.

Dikke Hennie

Hennie Huisman was ooit de koning van de tv. Maar langzaam werd hij afgeserveerd en daar werd hij erg ongelukkig van. Hij besloot tot een come-back, nam daarvoor een wenkbrauw-lift, kocht nieuwe kleren, zocht een toffe kapper en ging op een dieet. Maar liefst 15 kilo wist Hennie kwijt te raken, vertelt hij in Privé. "Het is niet makkelijk geweest en ik heb God zelfs wel eens om hulp gevraagd. Dat hielp. Dan stond ik bij de benzinepomp met een Mars in mijn handen en vroeg dan de hulp van God om die reep weer terug te leggen. Ik kreeg dan de kracht van Hem om dat te doen." Die Hennie toch, helemaal in de Here. Volgens ons hoeft Hennie voor zijn tv-programma bij EO niet meer op zoek naar God. Daar, in de benzinepomp, bij de chocolade, heeft hij hem al gevonden.