Illusionist Hans Klok (48) heeft al zes maanden een vriend. "Gewoon de knapste man die ik ooit gezien heb."

Klok heeft lang zijn kaken op elkaar gehouden. "Ik heb vroeger veel met de media gedeeld, doe ik nu minder. Ik heb bijvoorbeeld al zes maanden verkering", vertelt hij in Veronica Magazine aan Holly Mae Brood. De twee zijn te zien in het tv-programma It Takes 2

"Hallo, zes maanden en ik heb dat gewoon nog met níemand gedeeld", gaat Klok verder. "Er zijn kleine stukjes van je leven die je gewoon voor jezelf moet houden. Maar ik ben heel open. Als ik in een café ben, sta ik gewoon te bekken. Kan ik echt niet geheimzinnig over zijn."

Klok leerde zijn nieuwe vriend kennen tijdens zijn eigen theatershow, toen hij mensen uit het publiek uitnodigde op het podium. "Hij stond naast me, en ik wist: dit is gewoon de knapste man die ik ooit gezien heb. Maar ja, dacht ik, die heeft natuurlijk gewoon een vriendin of een vrouw."

Stoute schoenen

Klok vroeg een kennis die ook in het publiek zat het telefoonnummer te vragen aan de jongen. "Ik dacht: dit is het moment om de stoute schoenen aan te trekken. Dus heb ik hem, heel brutaal, een berichtje gestuurd: 'Biertje doen vanavond?' En zo is het begonnen."

Volgens Klok is zijn vriend "net een Griekse god". "Spierwit, komt nooit in de zon. Net zo'n beeld. Maar dan levend. En ik vind hem ook nog superintelligent. Dat vind ik nogal snel van mensen, hoor. We zijn een heel leuk duo, en ik hou hem lekker helemaal voor mezelf."

Vorig jaar strandde zijn relatie na een paar maanden.