De moeder van Rick Brandsteder ziet in presentatrice Geraldine Kemper haar ideale schoondochter.

"Als zij (Geraldine Kemper) op televisie is, zegt ze altijd: 'Wanneer ga je haar nou voorstellen?' Maar ze is al bezet, dus dat wordt lastig", zegt Brandsteder in een interview met VIVA

Brandsteder is momenteel vrijgezel en Kemper heeft al een paar jaar een relatie met een iemand die ze graag buiten de schijnwerpers houdt.

De presentator zegt in het gesprek dat hij geen haast zet achter het vinden van een nieuwe vriendin. "Maar een leuke vriendin is wel welkom." De 33-jarige Temptation Island-presentator mist een vrouw het meest als hij 's avonds alleen thuiszit. "Alleen op de bank naar The Bold en the Beautiful te kijken."

"Ik zou het gewoon gezellig vinden om mijn passies met iemand te delen. Nu doe ik dat met mijn broer..."

Moeder

Brandsteder kan zijn verhalen ook delen met zijn moeder. "Als ik weleens paniek over iets heb, over weet ik veel, dan ga ik naar mijn moedertje om lekker daar op de bank te hangen", vervolgt hij. "Over een leuke vrouw gesproken: zij is zo'n stoer, lief, eerlijk wijf dat het met die drie debielen - mijn vader, broertje en ik - echt niet altijd makkelijk heeft gehad."

"Als mijn vriendin niet kan koken, zal ik haar zeker twee weken intern bij mijn moeder stallen. Dan komt het goed", aldus Brandsteder.