Voormalig Spice Girls-zangeres Mel B is nog altijd in een hevige ruzie verwikkeld met haar man Stephen Belafonte. Volgens Melanie Brown ging Belafonte een grens over door achter haar rug om seks te hebben met hun kinderoppas Lorraine Gilles.

Volgens entertainmentwebsite TMZ heeft Mel B toegeven dat zij en haar man regelmatig trio's hadden, gedurende de zeven jaar dat Gilles bij het stel oppaste. Toch ging Belafonte volgens de zangeres een grens over, door ook seks met de oppas te hebben zonder dat zij het wist.

Eerder klaagde de kinderoppas Mel B nog aan voor smaad, nadat Brown de rechtbank meldde dat Belafonte Gilles zou hebben gedwongen een abortus te laten plegen en haar daarvoor hebben betaald.

Volgens Gilles waren een deel van die aantijgingen niet waar. Zo zou ze zwanger zijn geworden van een andere man dan Belafonte. Ook beweert ze dat het Brown was die in eerste instantie begon met de seksuele relatie en later pas Belafonte bij de trio's betrok.

Ruzie

De ruzie tussen het stel duurt al langer voort. De twee liggen sinds maart in een scheiding. Vrijdag werd bekend dat Belafonte toestemming wil van de rechter om zijn vijfjarige dochtertje Madison en zijn tienjarige stiefdochter Angel weer te zien. Dat werd hem eerder verboden nadat Mel B hem een contactverbod oplegde.