Amber Heard en Elon Musk worden steeds vaker samen gezien. De 31-jarige actrice en de 45-jarige baas van Tesla Motors zijn samen vakantie aan het vieren in Australië, zo weet TMZ. Daarmee lijken ze hun relatie te bevestigen.

De twee kozen voor een actieve vakantie aan de Gold Coast, zo valt op te maken uit foto's waarin de twee aangelijnd te zien zijn terwijl ze via een kabelbaan een rivier oversteken.

Twee zoons van Musk zouden ook mee zijn op vakantie om de actrice beter te leren kennen.

Heard en Musk gaan nu een jaar met elkaar om. De actrice scheidde in 2016 van acteur Johnny Depp, die ze ervan beschuldigde haar mishandeld te hebben. Depp trof in januari een schikking en scheidde van Heard, die 7 miljoen dollar (6,5 miljoen euro) van de acteur betaald kreeg.

Zoons

Elon Musk trouwde in 2000 met Justine Wilson met wie hij zes zoons kreeg, waarvan er eentje na tien weken overleed. Het stel scheidde van elkaar in 2008. De ondernemer trouwde in 2010 actrice Talulah Riley, maar in 2012 besloot het stel om te scheiden om een jaar later weer te hertrouwen.

De knipperlichtrelatie van Musk en Riley was regelmatig in het nieuws in de Amerikaanse roddelbladen. In oktober 2016 scheidden de twee definitief van elkaar.