Kris Jenner is niet blij met de manier waarop haar ex Caitlyn Jenner over haar schrijft in diens recent verschenen memoires: The Secrets of My Life. De 61-jarige moeder en manager van de Kardashians en Jenner zegt dat de beschrijvingen die Caitlyn over haar maakt niet kloppen.

"Het slaat nergens op. Alles wat ze zegt is verzonnen", zegt Jenner tijdens de uitzending van de realityserie Keeping Up With The Kardashians.

In de memoire zou Caitlyn beweren dat Jenner altijd al wist dat haar toenmalige echtgenoot, Bruce Jenner - die nu Caitlyn is, van sekse wilde veranderen. "Ik heb het hem toen gevraagd: wat is er met je aan de hand? En toen zei hij tegen me dat ik het toch niet zou begrijpen. Maar nu schrijft zij dat ik het altijd al heb geweten", zegt een verbaasde Jenner tegen haar aanwezige dochters Kim en Khloé Kardashian.

Met name Kim Kardashian schrikt zichtbaar van de opmerkingen van haar moeder en vertelt dat ze juist probeert de relatie tussen Jenner en Caitlyn te verbeteren. "Caitlyn mag natuurlijk vinden wat ze wil, maar waarom elke keer mijn moeder overal bij betrekken?", vraagt de realityster zich af na het gesprek over het boek.


Jenner voelt zich belazerd door Caitlyn en zegt dat ze klaar is met haar. "Ik heb niets gedaan dan mijn hart en huis voor haar te openen en het interesseert haar niks.", aldus de realityster die zegt dat ze boos en teleurgesteld is.