AMSTERDAM - Op vrijdag 31 mei werd er door Glamago een leuk feestje georganiseerd, in het sjieke Kasteel Hooge Vuursche. Een flink pakket BN'ers kwam opdraven voor de introductie van het nieuwe glossy tijdschrift Glamazine, het papieren zusje van Glamago.com.

Op de website glamago.com hebben bijna 50 jonge sterren, zoals Froukje, Katja, Georgina, Winston Post, Winston Gerschtanowitz hun eigen homepage. Het is nu de bedoeling dat de sterren zelf gaan schrijven voor het tijdschrift Glamazine.

In Lage Vuursche, vlakbij Baarn, troffen we veel bewakers met walkie talkies, limousines vol bekende sterren in hun mooiste smoking of avondjurk reden af en aan in Lage Vuursche, vlakbij Baarn.

De truc met de limousines

Hoe werkt dat trouwens met die limousines? Elke ster een eigen limo? Nee, dat zou veel te duur zijn. Een restaurant op een paar honderd meter van het kasteel diende als verzamelpunt voor de BN'ers. Ze werden opgepikt door een stuk of 4 limo's, en werden afgezet bij het kasteel. Hetzelfde effect voor de camera, en het scheelt je een hoop geld.

Katja was er ook


Katja Schuurman

Opmerkelijk: op glamago.com staat helemaal niets over Katja's dronken autoritje. Op die site vinden ze het belangrijker nieuws dat het boek van "Oesters van Nam Kee" in de winkel ligt. Ach ja, het is een kwestie van prioriteiten. tvbabes.com is verder benieuwd of Katja iets over haar dronkemansrit zal schrijven in haar persoonlijke dagboek op Glamago.

Het Glamago sterrenpakket

Welke vrouwelijke sterren waren er nog meer? Tanja Jess met haar vriendje Charley, Aukje van Ginneken kwam met Tygo Gernandt. (Tygo's nieuwe vlam heet trouwens Anna). Kelly had weer een mooie jurk aangetrokken, Sonja Silva was er, Kim-Lian van der Meij, actrice Touriya Haoud, Tamara Brinkman, TMFbabes Kris en Renée, Sabine Koning, Georgina Verbaan, Jasmine Sendar, Micky Hoogendijk, Jasmine Sendar en Ellemieke Vermolen. Nova van Dijk had haar hondje Solo meegenomen.

Stella Gommans was ook van de partij, er wordt nu gewerkt aan haar eigen site bij Glamago. Catherine Keyl kwam ook even langs, voor zover bekend heeft die geen site bij Glamago.

Gert-Jan Dröge maakte met veel sterren een praatje, hij was aan het draaien voor zijn NET5 programma. Frank Awick van AT5 probeerde het programma "De Waarheid" van Gerard Joling na te doen door verhalen uit de roddelbladen te checken. Verder waren er cameraploegen van RTL Boulevard en Hart van Nederland.

Wat staat er allemaal in het eerste nummer van Glamazine? Op de voorkant van het eerste nummer een foto van Georgina Verbaan. In het blad kun je een interview lezen met de populaire tvbabe. Aukje van Ginneken maakt de lezer deelgenoot van haar hobby, het het verzamelen van Disneyfilms.

Job Gosschalk (de grote man van Kemna Casting) en Costa/Volle Maan regisseur Johan Nijenhuis schrijven ieder een column. Winston Post is in z'n vrije tijd DJ, de GTST acteur laat zijn favoriete platen zien in Glamazine. Katja Schuurman en Sabina Koning stellen hun ouders voor.

Om half elf moest de pers haar biezen pakken, de sterren en genodigden gingen nog even door met feesten.