Kim Kötter had niet verwacht dat de Instagrampagina van haar zoontje Muck zo populair zou worden. Volgens de voormalig Miss Nederland is het "een beetje uit de hand gelopen".

"Het is niet normaal. Als ik ergens binnenkom vragen mensen al waar Muck is", vertelt het 34-jarige model aan Shownieuws.

Kötter heeft het gevoel dat haar zoon inmiddels een bekende Nederlander is. "Iedereen weet hoe hij heet en hoe hij eruit ziet. Het lijkt dat mensen hem door Instagram echt goed kennen. Dat is niet normaal."

Het model vertelde eerder dat ze de Instagrampagina oprichtte om zo ervoor te zorgen dat niemand anders met de naam ervandoor ging. "Daarnaast was het een pagina voor enkel familie en vrienden. Het werd alleen al snel door de rest van Nederland ontdekt."

20.000 volgers

Toch vindt Kötter het niet erg dat haar zoon, die inmiddels 20.000 volgers heeft, een bekend kind is geworden. "Mensen vinden het leuk. Hij is nog zo jong dat je hem hiermee niet beschadigt. Pas als het moment komt dat hij naar school gaat, wil ik er voorzichtig mee omgaan. En nu is hij nog een hele schattige baby."

Muck kwam op 10 mei 2016 ter wereld. Kötter en haar vriend Jaap Reesema besloten enkele dagen later een Instagrampagina voor hun zoontje op te richten. Daarnaast maakten de twee een geboortevideo met hun zoon.