Dionne Stax voelt niet de behoefte om te reageren op verhalen die in roddelbladen over haar geschreven worden. "Ik vind het zonde om mijn tijd en mijn energie daarin te stoppen."

In gesprek met Flair vertelt de presentatrice dat ze het vervelend vindt dat ze in de bladen staat, maar dat het een kwestie is van "schouders ophalen en door". "Het is niet de eerste keer dat ik in de roddelbladen sta en het zal vast ook niet de laatste keer zijn."

De 31-jarige Stax is de laatste weken regelmatig onderwerp van gesprek in verschillende roddelbladen vanwege haar vermeende affaire met Humberto Tan. Beiden hebben nog niet officieel gereageerd op de vele verhalen die geschreven worden. Ook in het gesprek met Flair vertelt ze niet over de zaak.

Wel vertelt ze dat ze niet kan zeggen waar de ideale man aan moet voldoen. "Dat ga ik niet zeggen, want ik doe niet aan vleeskeuringen. Het enige wat mijn exen met elkaar gemeen hebben, is dat het allemaal slimme mannen zijn. Intelligentie, dat vind ik aantrekkelijk."

Gebruik van Tinder ziet de presentatrice niet zitten. "Ik geloof daar niet zo in. Misschien ben ik van de oude stempel, maar ik ga ervan uit dat het je overkomt en anders niet. Het past niet bij me actief op zoek te gaan naar een man."