Volgens Karen Damen (42) was zij het populairste K3-lid bij volwassen mannen, omdat ze simpelweg de grootste borsten van de drie zangeressen had. 

"Ik had gewoon de dikste tieten", zegt Damen in gesprek met Humo

"Ik ben heel ijdel: dat mannen me sexy vinden, streelt mijn ego. Ik zal nooit vergeten dat een kindje eens zei: 'Ik heb vannacht van jou gedroomd!' Waarop de moeder: 'En haar papa ook.'"

Damen maakte tussen 1997 en 2015, samen met Kristel Verbeke en Kathleen Aerts, deel uit van de Vlaamse meidengroep K3. De voormalig zangeres, die binnenkort het tweede seizoen van het programma Perfect presenteerthoort na al die jaren dat ze nog steeds meetelt.

"Mensen zeggen me vaak dat ik mooier word met de jaren, en daar ben ik blij om. Ik zag er ook wel verschrikkelijk uit op die eerste K3-foto's uit de jaren negentig, met mijn Buffalo's en mijn fluo-oranje haar."

Gunnen

Ondanks het feit dat mannen graag naar haar kijken, lijken vrouwen niet jaloers op Damen te zijn.

"Integendeel, vrouwen lijken het mij altijd te gunnen: 'Ik zie jou graag bezig zijn!' Of: 'Ik wou dat ik net zo zelfzeker was!' Mensen zijn heel lief voor mij, nu ik op televisie kom zelfs nog meer dan vroeger. Heel plezant. En als je als vrouw complimentjes krijgt van een andere vrouw, weet je ook dat het zonder bijbedoelingen is."