Paaseieren verstoppen, vakanties en uitgebreide brunches. Veel BN'ers plaatsen zondag op Eerste Paasdag foto's van hoe zij Pasen vieren. Een overzicht van de leukste beelden.

Shownieuws-presentatrice Patty Brard zorgt er dit jaar voor dat ze Pasen niet in Nederland viert. Op Instagram is te zien hoe ze samen met haar man Antoine van de Vijver op het Spaanse Ibiza aan een uitgebreid paasontbijt zit. "Ik hou ervan", schrijft Brard bij de foto.

Ook cabaretier Jochem Myjer zit aan het paasontbijt. Op de tafel zijn onder meer geschilderde paaseieren te zien. Tim Douwsma viert Pasen met een selfie op Instagram. De 29-jarige acteur en zanger plaatste zondag een foto waarop hij te zien is met een ontbloot bovenlichaam en een Snapchat-filter van de paashaas. Douwsma vraagt zijn volgers naar hun plannen voor Pasen. "Ik ben gelukkig iets opgeknapt", meldt hij.

538-dj Coen Swijnenberg volgt het voorbeeld van Douwsma en plaatste ook een foto met het bekende Snapchat-filter. "Vrolijk Pasen. #Dikkeeieren #Ietsmetjezus #Paashaas #Eitjeverven."

GTST-acteur Everon Jackson Hooi pakt het heel anders aan en is al vroeg aan het barbecuen. "Holy smoke, vrolijk Pasen. #Enjoy", schrijft hij bij een foto.

Zingen

RTL-presentatrice Nicolette Kluijver postte een filmpje waarop te zien is dat ze met haar man en kinderen in de auto zit. Het gezin zingt paasliedjes. Kluijver en haar man Joost Staudt hebben drie kinderen; tweeling Jesse en Ana-Sofia en dochtertje Isabella. Eerder plaatste ze al een foto van haar dochtertje die op zoek is naar paaseieren. Na het filmpje plaatste ze een foto van haar familie aan de paasbrunch.

Chantal Janzen gaat terug in de tijd met een foto waarop ze als kind naar paaseieren aan het zoeken is. "Ik had hier al wat eitjes op zo te zien. En een toupet. Fijne pasen mensen!"

Renate Gerschtanowitz laat aan haar volgers op Instagram zien dat ze op zoek was naar een chocolada paashaas van haar jongste zoon, maar dat is niet helemaal geslaagd. Hoewel Gerschtanowitz de paashaas achter het bed van haar zoon vindt, is die niet meer helemaal heel.

Doutzen Kroes plaatst een kindertekening met daarop kuikens op haar sociale media. Ook het topmodel wenst haar volgers een fijne Pasen. Een dag eerder liet ze al de paaseieren zien die haar kinderen moeten zoeken zondag.

Konijn

Wendy van Dijk laat de paaseieren voor wat ze zijn en post een foto van een slapend konijn. "Happy paas #lekkerchillen", schrijft ze bij de foto.

Styliste Manon Meijers is ondertussen op zoek naar eieren. Omdat Meijers een zwarte hoed op heeft, schrijft ze bij de foto: "Hatty Easter." Actrice Sanne Vogel wenst haar volgers een fijne Pasen met een foto waarop ze samen met haar zes jaar jongere vriend Melchior in een park loopt. "Bloesem. Hmmmm, lekker. Paasei!"

RTL Boulevard-presentator Luuk Ikink kookt een eitje voor zichzelf voor Pasen.