Samantha van der Plas heeft veel spijt van haar relatiegrap. De realityster, beter bekend als Barbie, deed alsof ze een relatie had met pornoster Rolf Tangel. Dat leverde een stroom aan negatieve reacties op.

"Ik was gedreven door jaloezie en onzekerheid", geeft Van der Plas toe op Instagram. "Ik dacht in die emotie een grap uit te halen. Maar het had een veel negatievere impact dan ik dacht."

Momenteel woont ze met haar twee kinderen in Nederland, terwijl haar man Michael in Spanje zit. "Ik ben zo gek op dat jong dat ik het soms allemaal niet meer helder zie. Ben nergens bij en ben bang om hem kwijt te raken. Dan draai je soms door."

De realityster kwam op het idee van de grap na een telefoontje met haar man. Hij zou "affaires met andere meisjes" hebben. Als reactie veranderde ze haar status op Facebook naar 'in een relatie met Rolf Tangel'. In RTL Boulevard bekende ze vrijdag dat het om een geintje ging.

Zielig

"Voel me onmachtig en kapot. Krijg geen hap door me keel. Ik wil niet zielig gevonden worden. Heus niet", schrijft ze bij het bericht. "Wel mijn kant hier toelichten. Dit is wat ik nu ervaar. Ik hoop dat ik hier met Michael samen op een normale manier uit mag komen."

Het huwelijk tussen de twee verloopt zeer stroef sinds Michael naar Spanje verhuisde om zich daar op zijn feestcafé te richten.