Samantha van der Plas, ook wel bekend als realityster Barbie, heeft in RTL Boulevard verteld dat haar vermeende relatie met pornoacteur Rolf Tangel een ‘geintje' is.

De 27-jarige realityster laat weten dat Tangel "slechts een vriend" is en dat ze, omdat ze hoorde dat echtgenoot Michael van der Plas een ander zou hebben, haar relatiestatus daarbij "voor de grap" veranderde. Volgens Van der Plas had haar man aan de telefoon toegegeven dat hij ''affaires met andere meisjes'' heeft. ''Dan heb ik contact met andere jongens.''

Hij reageerde vervolgens boos, zegt Van der Plas. "Ik denk dat het niet meer goed gaat komen."

Michael van der Plas gaf een telefonische reactie op de grap in RTL Boulevard. "Het is geen leuk geintje. Zo ga je niet met elkaar om. In een huwelijk vind ik het niet kunnen dat je zulke geintjes maakt."

Hij ontkent daarbij een relatie te hebben met iemand anders, iets waar Van der Plas hem van beschuldigt. "Dat is niet waar."

Foto

Donderdag deelde Tangel een foto van zichzelf en de blonde realityster op Facebook. "Ik heb een nieuwe liefde. Het is vandaag officieel. We kennen elkaar al vanaf toen ik zeventien jaar was", lichtte de realityster, die nog steeds getrouwd is met Michael van der Plas, aan Shownieuws​ toe.

1 april, de trouwdag van Van der Plas en haar echtgenoot Michael, deelde Barbie nog een emotioneel bericht over haar huwelijk. "Vele series en heel veel tamtam verder, dragen we beiden nog steeds de ring."

Het stel is vijf jaar getrouwd en heeft twee kinderen. Michael van der Plas verblijft momenteel in Spanje waar zij samen een café hebben geopend.