Emma Stone heeft contact opgenomen met Jacob Staudenmeier, de Amerikaanse middelbare scholier die de actrice via een ludiek filmpje mee vroeg naar zijn schoolbal.

In de video, die dinsdag online kwam, speelde Staudenmeier de openingsscène van La La Land na. De 17-jarige scholier vroeg Stone daarin om hem te vergezellen naar zijn schoolbal.

Staudenmaier las vrijdag in de Amerikaanse ochtendshow Good Morning America de reactie voor die hij van Stone had ontvangen, meldt EOnline. "Bedankt voor de leukste uitnodiging die ik ooit heb ontvangen", reageert de actrice. "Ik kan niet uitdrukken hoe groot deze eer is en hoe veel ik heb gelachen tijdens die prachtig georkestreerde video."

Helaas lukt het de 28-jarige Oscarwinnares niet om op zijn uitnodiging in te gaan. "Ik ben nu in Londen voor werk, maar ik hoop dat je het ontzettend naar je zin hebt op je schoolbal en ik voel me vereerd dat je aan me hebt gedacht." 

Ze laat daarbij weten dat ze zich kan vinden in het commentaar dat de scholier veel zou lijken op Ryan Gosling, de tegenspeler van Stone in La La Land. "Ik zie inderdaad een beetje Gosling in je."