In wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds is sinds donderdag een beeld te zien van zangeres Ariana Grande. Volgens het museum heeft de 23-jarige Grande nergens anders een wassen evenbeeld.

"Wij zijn er ontzettend trots op dat we deze popster in onze attractie mogen verwelkomen", aldus een woordvoerder. "Ariana is een geweldige aanvulling op onze nieuwe muziekafdeling."

In Madame Tussauds staat de zangeres te midden van Adele, Elvis Presley, Michael Jackson en Taylor Swift. De outfit die ze draagt is geïnspireerd op de kleding die ze tijdens haar Honeymoon Tour droeg. Net als tijdens die tournee is de Focus-zangeres te zien op een grote witte wolk.

Volgens het wassenbeeldenmuseum was er veel vraag naar een beeld van Grande. "Ze staat al enige tijd op nummer één als het meest aangevraagde beeld door onze bezoekers. Dus we hopen met haar beeld heel veel fans blij te maken."

Eind maart werd bekend dat ook de populaire vlogger Enzo Knol binnenkort een wassen beeld krijgt in het Amsterdamse museum.