LONDEN - De twee zoontjes van David en Victoria Beckham zijn donderdagavond gedoopt. De besloten ceremonie vond plaats op het luxueuze landgoed van de Beckhams in Hertfordshire, dat de bijnaam Beckingham Palace draagt. Dat meldde de Britse omroep BBC. De Beckhams hadden voor de ceremonie een privé-kapel laten bouwen.

Volgens de BBC was zanger Elton John uitverkoren om als peetvader op te treden van Brooklyn (5) en Romeo (2). Hij kwam samen met zijn partner David Furnish. Het gerucht gaat dat zij in de nabije toekomst wellicht in de kapel van de Beckhams elkaar het jawoord zullen geven.

Spice Girls

Onder de genodigden waren ook Gerri Halliwell, Emma Bunton, Melanie Brown en Melanie Chisholm, met wie Victoria in het verleden de meidengroep Spice Girls vormde. Onduidelijk is nog of zij allemaal aanwezig waren. Zo ja, dan was het de eerste keer dat zij bijeen waren sinds de band in 2003 uiteenviel.

Verder stonden diverse sterren uit de film- en sportwereld op de gastenlijst, onder wie acteur Tom Cruise, de Engelse bondscoach Sven-Göran Eriksson, de voetballers Wayne Rooney en Gary Neville en tennisser Greg Rusedski. Tussen alle beroemdheden was er ook nog plaats voor vrienden en familieleden.