Dries Roelvink vindt dat hij zijn zoon Donny "een beetje verwaarloosd" heeft de laatste jaren. "Ik was immers constant bezig met Dave op het rechte pad te krijgen en te houden."

In gesprek met De Telegraaf vertelt de zanger dat hij, sinds zoon Dave in 2014 betrokken was bij het verspreiden van een seksueel getinte video en diefstal, zich vooral daarmee bezig heeft moeten houden.

Hoewel Roelvink zijn jongste zoon minder aandacht heeft kunnen geven, weet hij goed hoe zijn zoons in karakter verschillen. Donny (19) is volgens zijn vader uiterst serieus, terwijl Dave meer een feestbeest is. Dat werd de zanger nog duidelijker toen zijn zoons samen een horecagelegenheid wilden openen op het Leidseplein.

"Ik heb ook tijdens de voorbereidingen regelmatig tussen beiden moeten springen en de boel moeten sussen. Maar uiteindelijk hebben ze groot respect voor elkaar! Ik kreeg bijvoorbeeld tranen in mijn ogen toen Dave zijn broer op zijn achttiende verjaardag een auto cadeau gaf. Moet je nagaan."

Hermanos

De zaak van de broers, Hermanos op Leidseplein in Amsterdam, is volgens hun vader een afspiegeling van hoe Dave en Donny zijn. "Overdag heerst er in Hermanos een healthy-lifestyle sfeertje waarbij Donny proteïneshakes voorschotelt en gezonde maaltijden serveert. 's Avonds is het de beurt aan Dave die daar het publiek vermaakt als dj."