AMSTERDAM - Anna Kournikova en Enrique Iglesias zijn toch niet met elkaar getrouwd. Dat meldt People magazine woensdag. Het was Us Weekly, dat vorige week beweerde zeker te weten dat de tennisster en de zanger in het huwelijksbootje waren gestapt. Het Amerikaanse blad blijft achter zijn verhaal en zijn bronnen staan.

Bekijk video:
Modem/ Breedband

Woordvoerders van Kournikova lieten weten 'nooit commentaar te geven op de privé-levens van hun cliënten'. De Amerikaanse entertainmentzender E! zegt geen bewijs van een trouwlicentie van de twee te kunnen vinden.

People zegt verder dat het stel niet sinds midden oktober naar het Mexicaanse Puerto Vallarta is geweest. Dat zou de locatie van hun huwelijk zijn geweest. 'O, en die zogenaamde trouwring? Dat is gewoon een polsbandje dat Kournikova vaak om heeft', schrijft People. Volgens Us Weekly vinden de sterren het leuk een kat-en-muis spelletje met de media te spelen.

Kournikova ontmoette Iglesias op de set van de videoclip van zijn nummer 'Escape', waarin de tennisster de vrouwelijke hoofdrol speelde.