Julia Mekkes, de vriendin van Dave Roelvink, vindt haar schoonfamilie heel erg aardig. "Ik ben heel gek op ze. Het is een super leuke familie die open en warm is. We zijn er voor elkaar."

Mekkes (24) is ongeveer een half jaar samen met de dj. De rechtenstudente is over een ding zeker: ze houdt heel veel van hem. "Ik weet zeker dat Dave het voor me is", vertelt Mekkes aan Shownieuws

De twee verhuizen binnenkort naar Landsmeer, waar de 23-jarige Roelvink een appartement heeft gekocht. "Ik ben dol op hem en ik wil gewoon heel graag met hem samenwonen. Dave is een jongen van goud."

Verleden

Mekkes zegt op de hoogte te zijn van het verleden haar vriend, die in opspraak raakte na een diefstal en het uitlekken van een seksfilmpje. Voor heling van dure sieraden kreeg de dj een taakstraf.

"Mensen hebben er een mening over, maar ik denk dat het nu wel een beetje voorbij is. Ik vind dat we verder moeten gaan. We willen het onderwerp zeker niet vermijden, maar Dave is inmiddels over de helft van zijn taakstraf. Met zijn carrière gaat het ook goed."