De halfzus van Meghan Markle komt met een openhartig boek over het leven van de actrice, die een relatie heeft met de Britse prins Harry. Dat bevestigt Samantha Grant aan de Britse Daily Star.

Grant (51), die dezelfde vader heeft als Markle (35), voorspelt in de krant dat haar halfzus de inhoud van het boek niet zal waarderen. "Sommige dingen zal ze niet leuk vinden. Andere dingen zal ze misschien begrijpen als ze meer volwassen is."

In een interview met The Sun vorig jaar beschuldigde Grant Markle ervan alles te doen voor status. "Hollywood heeft haar veranderd, nu is ze erop uit een prinses te worden", aldus de halfzus van de actrice toen.

Ook op Twitter heeft Grant, die vanwege haar ziekte MS in een rolstoel zit, zich negatief uitgelaten over Markle. Zo beweerde ze daar meerdere keren dat de Suits-actrice haar in de steek heeft gelaten omdat ze zich geneerde voor de aandoening.

Leugen

Volgens Grants ex-man heeft de vrouw haar halfzus al bijna tien jaar niet gesproken. De moeder van Grant beschuldigt haar dochter ervan geld te willen verdienen over de rug van Markle. "Samantha zit haar al jaren op de huid, alles wat ze over Meghan zegt is een leugen."