Fajah Lourens heeft het op dit moment gezellig met een nieuwe man. Hoewel ze nog niet spreekt van een relatie, voelt het voor de actrice "wel aan".

Dat zegt de 35-jarige actrice voor de camera van Telegraaf TV. "Ik ben daar een beetje voorzichtig mee geworden eigenlijk."

"We hebben het heel leuk samen en het is nog heel pril. Het voelt wel aan", glundert Lourens. In april vorig jaar ging haar relatie uit met haar toenmalige elf jaar jongere vriend Gijs. Bij Shownieuws zei ze destijds dat daar enige tijd overheen ging. "Het heeft drie weken en drie dagen geduurd."

Bij Telegraaf TV zegt Lourens dat ze weer gelukkig is. "Hij is superlief en stout. Het is heel gezellig."

Huis delen

Lourens zei begin dit jaar nog dat ze niet van plan is om haar huis ooit nog te delen met een man. Dat was omdat haar kinderen na haar laatste breuk lang moesten bijkomen. "Aan de laatste man waren de kinderen erg gehecht geraakt. Toen het uit was, moest mijn dochter er een half jaar van bijkomen."

De schrijfster en dj heeft twee kinderen: Irem en Shai. Lourens kent haar nieuwe liefde Igor Neves (26), die werkt als timmerman, al een paar jaar. In februari deelde ze nog een foto op Instagram waarop ze met hem een bed deelde.