Blac Chyna en Rob Kardashian gaan vermoedelijk niet meer trouwen. Dat denkt entertainmentsite TMZ, nadat Kardashians zussen Kim, Khloé en Kourtney met succes hebben voorkomen dat Chyna de achternaam van de familie mag gebruiken.

Chyna wilde na het huwelijk haar naam veranderen in Angela Renee Kardashian. De zussen waren bang dat het toevoegen van een extra vrouw aan het 'Kardashian-merk' schade oplevert en voor verwarring zorgt. Volgens hen wil Chyna bewust profiteren van de goodwill en de populariteit van het familiemerk.

Het blokkeren leidde tot spanningen binnen de familie Kardashian. Moeder Kris Jenner sprong in december nog bij om een escalatie te voorkomen. De zussen probeerden het uiteindelijk via een juridische weg te voorkomen.

Zondag meldt entertainmentsite TMZ dat het de zussen is gelukt om Chyna te verbieden hun achternaam aan te nemen. Een huwelijk van Chyna en Kardashian lijkt hiermee dan ook voorlopig van de baan. De twee hebben geregeld ruzie en na de geboorte van dochtertje Dream woonden de twee ook een tijd apart van elkaar.

Het 28-jarige model heeft nog niet gereageerd op het verhaal. Ook Kardashian (30) zwijgt.