Samantha van der Plas, beter bekend als Barbie, staat ondanks een huwelijkscrisis stil bij het eerste lustrum van haar huwelijk met Michael van der Plas. 

Op Instagram plaatste ze een foto van haar trouwdag met de tekst 'vijf jaar getrouwd vandaag'. "Vele series en heel veel tamtam verder, dragen we beiden nog steeds de ring", schrijft de realityster onder meer.

"Onze karakters zijn te omschrijven als 'het is ingewikkeld'. Daarom gaan we soms moeilijk mét elkaar. Nu Michael in Spanje zit om de belangen van ons feestcafé te behartigen, merken we beiden dat het nog moeilijker is zónder elkaar. 'Amor Vincit Omnia' lees ik op onze tattoos. Liefde overwint alles."

Verbonden

Volgens Barbie zijn de "vibe en het gevoel dat het niet over is" er nog steeds. "Die vijf jaar vandaag staat. Fysiek zonder elkaar, maar in gedachten verbonden met elkaar."

De twee vertrokken vorig jaar met hun twee kinderen naar Spanje om een café te beginnen. De blondine kon daar haar draai niet vinden en keerde zonder man, maar met kids terug naar Scheveningen. Het stel liet weten te willen werken aan hun huwelijk, maar voorlopig even afstand van elkaar te nemen.