Paris Hilton is ervan overtuigd haar ware liefde te hebben gevonden in Chris Zylka en denkt daarom aan gezinsuitbreiding.

De 36-jarige socialite zegt tegen E! News dat sinds ze tante is geworden, niets liever wil dan zelf een kindje krijgen. In juli 2016 kreeg Hiltons zus Nicky dochter Lily Grace Victoria. 

"Voordat ik mijn nichtje ontmoette, was ik vooral bezig met reizen, mijn bedrijf en merk. Maar nu ik haar ken, zo lekker in mijn vel zit en zo gelukkig ben in de liefde, kan ik niet wachten zelf een baby te krijgen."

Volgens Hilton is de 31-jarige Zylka "in elk opzicht onvoorstelbaar". "We waren al een hele tijd vrienden, de laatste zes jaar of zo. Pas de laatste maanden is het serieus en dat heeft mijn leven op zoveel manieren veranderd. Hij heeft zo veel geluk gebracht."

Perfect

Hilton noemt Zylka, die als model en acteur werkt, "heel bijzonder". "Ik voel me zo veilig bij hem. We zijn beste vrienden en elke minuut van de dag samen. Ik weet niet wat ik me nog meer zou kunnen wensen. Hij is perfect voor me."

In februari werd bekend dat de socialite een relatie heeft met de The Leftovers-acteur.