Xander de Buisonjé vond bevalling dochter via draagmoeder 'surrealistisch'

Het kind van Xander en Sophie de Buisonjé, Céla Lynn, is inmiddels twee maanden oud. De zanger weet nog goed toen het kind via een Amerikaanse draagmoeder ter wereld kwam. "Het was echt surrealistisch."

"Het was heel bijzonder", vertelt Sophie de Buisonjé aan Shownieuws. "Ook wel apart; je ontmoet je kind dat je zelf niet gedragen hebt. Dat was wat anders bij onze zoon Dex."

De twee waren te laat voor de bevalling. "We stonden 40 kilometer in de file en misten daardoor de geboorte. Ach, het moest zo zijn. Toen we binnenkwamen lag ze heel vredig op de borst van haar draagmoeder."

"Het was zo gek om haar te ontmoeten. Je denkt: als ik deze deur open doe, dan ga ik mijn dochter zien. God, wat was ik nerveus."
 

Zwanger

Céla Lynn werd op 28 januari geboren via een draagmoeder. Nadat in 2013 een semi-goedaardige tumor uit de buikholte van Sophie de Buisonjé werd gehaald, werd haar aangeraden niet meer zwanger te worden.  

Hun zoon Dex vloog mee naar de Verenigde Staten. De oudste zoon van De Buisonjé, Sem, die hij kreeg met Wendy van Dijk, bleef in Nederland.

Lees meer over:
Tip de redactie