Albert Verlinde gelooft dat er 'nog een grote liefde' zal komen

Albert Verlinde heeft de hoop op liefde na zijn scheiding van Onno Hoes nog niet opgegeven. De musical-producent en presentator gelooft dat er nog een grote liefde zal komen. "Some day my prince will come."

"Daar hoef je je geen zorgen over te maken. Je moet altijd blijven dromen en hopen", aldus de 55-jarige Verlinde in gesprek met Vrouw

In oktober 2014 maakten Verlinde en Hoes bekend te gaan scheiden na een huwelijk van dertien jaar. In de maanden daarvoor was al veel verschenen over vermeende affaires van Hoes. Hoewel de scheiding een klap was, kijkt Verlinde niet somber naar zijn liefdesleven in de toekomst.

"En wat die prins betreft: ze hebben nooit besproken hoeveel het er zijn, hè? En hoe lang hij blijft. En iedereen weet dat op het moment dat de prins van zijn paard afstapt en je kust, het volgende verhaal begint."

Daten durft de presentator ook nog steeds. "Maar wel op mijn manier. Ik ga niet allerlei sites op, maar openlijk een drankje drinken in een kroeg doe ik wel. Ik ben de laatste jaren juist steeds opener geworden, ook in dat opzicht."

Lees meer over:
Tip de redactie