Suge Knight is niet komen opdagen op een hoorzitting bij de rechtbank in Los Angeles. De 50-jarige producer meldde zich ziek. Hij wordt verdacht van het aanrijden van platenbaas Terry Carter in januari 2015, die daarna overleed.

Knight ontkent en zegt onschuldig te zijn.

Door de afwezigheid van Knight kon de dochter van Carter, Nekaya Carter geen verklaring afleggen, meldt Daily News. Ze wil de rechter vragen om vaart te maken met de zaak en zegt gerechtigheid te willen voor haar overleden vader. "Ik wil dat de zaak eindelijk eens van start gaat", aldus Nekaya Carter.

Volgens de openbaar aanklager heeft Knight wel degelijk platenbaas Carter en acteur Cle 'Bone' Sloan aangereden op een parkeerplaats nadat Sloan en Knight ruzie hadden gekregen. Volgens Knight werd hij bedreigd met een wapen door Training Day-acteur Sloan en moest hij zich snel uit de voeten maken. Sloan raakte gewond, Carter overleed.

Knight zit al twee jaar in voorarrest en wordt geplaagd door gezondheidsproblemen. Zo werd de producent eerder opgenomen met levensbedreigende bloedproppen. Het proces wordt in juni hervat.