Slechts een paar dagen nadat Fuller House-actrice Jodie Sweetin haar verloving met Justin Hodak verbrak, is Hodak voor haar huis gearresteerd.

De politie in Los Angeles vertelt aan E News! dat Sweetin moest reageren op een mogelijke zelfmoordpoging van Hodak. Bij het huis aangekomen vonden agenten een wapen van haar ex. Omdat hij is veroordeeld, mag hij geen wapen dragen. De politie arresteerde hem voor deze overtreding.

Hodak verbrak de regels nog een keer door het gebiedsverbod te verbreken en een dag later naar Sweetins huis te gaan. De politie arresteerde hem opnieuw. Voor het borgbedrag van 20.000 dollar is Hodak op vrije voeten. Op 21 april moet hij voor de rechter komen.

Sweetin en Hodak verschenen begin deze maand voor het laatst als koppel op de rode loper. Voor aanvang van de Kids' Choice Awards zei de actrice, vooral bekend als Stephanie Tanner uit Full House en Fuller House, al dat haar trouwplannen steeds werden uitgesteld. "Telkens als we eraan denken, schuift het weer een beetje verder op."