AMSTERDAM - Danny de Munk heeft vanwege oververmoeidheid besloten de komende twee weken rust te nemen. Dit heeft Joop van den Ende Produkties vrijdag bevestigd. Dit betekent dat er vijf voorstellingen van de concertreeks 'Danny de Munk Live' komen te vervallen.

"Hij is echt oververmoeid. Hij heeft veel optredens in maar weinig tijd moeten doen. Hij moet het even rustig aandoen. Dat betekent ook dat die extra optredens bij Holiday on Ice helaas komen te vervallen", aldus Bregje van den Braak, woordvoerder van Van den Ende Produkties. "Dan staat hij weer eerder op het podium voor zijn eigen concerten".

Volgens de website van De Munk zullen de betrokken theaters voor een oplossing zelf contact zoeken met de mensen met kaarten. "Er zullen naar alternatieven worden gezocht, wanneer Danny de concerten kan inhalen", zei Van den Braak. Zij zegt verder dat De Munk aan het einde van zijn tour 'echt op vakantie' gaat. Het laatste concert vindt plaats op 7 februari in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.