Elton John is zaterdagavond bij het vieren van zijn zeventigste verjaardag toegezongen door verschillende beroemde vrienden. In Los Angeles vond een gala plaats met onder anderen Stevie Wonder en Lady Gaga.

Onder leiding van Wonder zongen de genodigden de jarige toe, meldt People.

Vervolgens deelde Wonder het podium met Lady Gaga voor een duet. Onder anderen Heidi Klum, Katy Perry, Neil Patrick Harris en John Hamm woonden het feest bij.

Voordat John zaterdag feestvierde met zijn beroemde vrienden, waren het zijn man en kinderen die de zanger in het zonnetje zetten. Op Instagram deelde hij een foto van zijn zoons Elijah en Zachary en een grote chocoladetaart.

Genieten

Voorafgaand aan de grote dag vertelde de zanger dat hij altijd geniet van zijn verjaardagsfeestjes. "Sommige mensen hebben een hekel aan verjaardagen en willen die niet vieren. Ik heb altijd genoten van mijn verjaardag", zei John tegen Zane Lowe van Beats 1.

Problemen met ouder worden heeft de Brit niet. "Zeventig klinkt oud, nietwaar? Toen ik opgroeide, was zeventig jaar zo’n beetje het einde van de wereld. Maar dingen veranderen en je bent nu zou oud als je je voelt."

Elton John en Aretha Franklin vieren tegelijk bijzondere mijlpaal
159
Elton John en Aretha Franklin vieren tegelijk bijzondere mijlpaal