Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen. Met daarin deze week: Superster Robbie Williams onze Reinout Oerlemans héél blij heeft gemaakt, Radio Ruud een wilde blijkt, GTST-soapie ondanks alle protesten toch het mes in haar lijf liet zetten, er om Gerard Joling een spruitjeslucht hangt en de ondeugende opmerking van wijlen de oude Prins. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Hiep hoi voor Reinout

Als een kind zo blij juichte hij: 'Nu ben ik beter dan Ivo Niehe!'. We hebben het over Reinout Oerlemans, die megaster Robbie Williams had weten te strikken. In zijn talkshow Pulse interviewt hij beroemde mensen en het moet gezegd: hij heeft er al een heleboel voor zijn camera gekregen. De vragen die Reinout stelt zijn niet het allerbelangrijkste onderdeel in de show, het gaat er meer om dat we een superster nog eens van dichtbij kunnen bekijken, met 'onze' Reinout horen praten en soms zelfs bij hen thuis mogen kijken. Volgens Privé had Robbie Williams extreem hoge eisen (6 opnieuw gemeubileerde kleedkamers, speciaal bier, allemaal nieuwe sloten op de deuren, 20 man bewaking), maar heeft Reinout alles ingewilligd. Hij heeft aan alle grillen toegegeven om deze grootheid maar in huis te halen. Het schijnt dat Reinout een groot bewonderaar is van oude rot Ivo Niehe, die ook zeer veel bekendheden interviewde. Maar nu Reinout Robbie had gestrikt, juichte hij trots dat hij beter was dan Ivo. 't Is maar wat je belangrijk vindt.

Gekke Geer

Al honderd jaar draait hij mee in het B-circuit, maar nu moest het er toch maar eens van komen. En dus organiseerde Gerard Joling zijn eigen gala-avond in Ahoy. Hij nodigde een keur aan artiesten uit (Oleta Adams, René Froger, Gordon) en zocht zo ongeveer bij elk lied een mooi pak uit. En als we 'mooi' zeggen, bedoelen we mooi op z'n Gerad Jolings: met veel ruches, glim, glitter, strakke witte broeken met strassstenen à la Elvis, openstaande overhemden en zelfs een heuse witte verentooi. Gerard pakte voor aanvang nog een lekker zonnebankje en toen was hij helemaal klaar voor deze wervelende show met de pracht en praal van een Hollywoodrevue. Maar omdat een mens 'toch iets moet eten' volgens Gerard, zien we hem in Story vergenoegd in zijn kleedkamer een bord boerenkool met worst weghappen. Omdat hij zijn zilver-witte gilet al aanheeft, leunt hij al kauwend vér naar voren om geen vlekken te maken. Gelukkig zijn we niet de enigen die dit contrast tussen glamour en Hollandse nuchterheid enorm komisch vinden. Story kopt dan ook: 'Glamour en boerenkool' en dat is precies wat het is.

Wilde radio Ruud

De inkt van het persbericht van de scheiding is nog nat, maar Privé weet ons al te melden dat DJ Ruud de Wild een nieuwe vlam heeft. Heel kort geleden maakte het echtpaar Ruud de Wild en Tatum Dagelet bekend na een huwelijk van vier jaar te gaan scheiden. Ze hebben samen een dochtertje van 2. "Tatum bleek door de gebeurtenissen toch met een andere man getrouwd te zijn dan degene tegen wie ze ja had gezegd" luidde Ruud's officiële commentaar. Ruud had veel problemen: zijn moeder overleed en een jaar later stond hij praktisch naast Pim Fortuyn toen deze werd neergeschoten. Dezelfde week ontdekte Tatum dat ze zwanger was. Al met al genoeg om in een crisis te raken, en dat gebeurde ook. Maar dat blijkt toch niet de reden te zijn van de scheiding. Kort geleden snibte Tatum al dat Ruud 'heel goed verhaaltjes kan vertellen' en waarschijnlijk doelde ze op deze affaire. Ruud schijnt namelijk te rommelen met een collega, ene Aafke. Of het waar is, wordt niet officieel bevestigd, het 'gonst' slechts. We zien Aafke op de foto als een donkerharige schone, een nogal wild type. Wat dat laatste betreft zou ze heel goed bij Ruud passen.

Minder Fajah

Terwijl Georgina Verbaan's boobs groter zijn geworden, zijn die van soapie Fajah Lourens juist een paar cups geslonken. Het GTST-sterretje baarde altijd veel opzien met haar enorme voorgevel. Ze vertelde dat ze vlak na de geboorte van haar dochtertje de boel wat had laten 'opvullen', maar dat dit tot haar schrik veel te groot was geworden. Ja, ja, dat soort teksten kennen we ook van Patricia Paay. Afijn: iedereen was geïnteresseerd in de borsten van Fajah en toen ze halfbloot voor een blad poseerde, vlogen de exemplaren de deur uit. Toch heeft de soapie het mes in haar boezem laten zetten en haar protheses laten vervangen door kleinere. Volgens Weekend is ze van een forse D-cup (was het geen E of zelfs F?) naar een parmantige B-cup gegaan en is ze trots op het resultaat. Nu maar hopen dat ze niet -zoals Pamela Anderson- haar bekendheid louter dankt aan haar borstomvang.

De oude wijze prins

In alle bladen natuurlijk uitgebreid aandacht voor de begrafenis van Prins Bernhard. Veel citaten van mensen die hem goed kenden, een beetje of zelfs maar één enkele keer hadden ontmoet. Van alle kanten wordt de oude prins niets dan lof toegezwaaid, het was een aimabel mens. En een met levenservaring, zo blijkt. De bladen waren al naar de drukker voordat de prins met zijn ontboezemingen kwam over niet één, maar twéé buitenechtelijke dochters. En dus keutelen de roddelbladen een beetje over de publiekelijk bekende ene dochter, Alexia. Maar een opmerking in Privé heeft -onbedoeld- wel een heel dubbele betekenis gekregen. Het schijnt dat Bernhard ooit zijn kleinzoon Willem-Alexander van advies diende over diens omgang met de vrouwtjes. 'Jongen, gebruik altijd een condoom' zou hij gezegd hebben. 'Iedere vrouw wil een kind van jou!'. Pikant, nu blijkt dat Benno zelf maar al te goed wist waar hij het over had!